Hele Norges nettbutikk

Salgsbetingelser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalsum for kjøpet vil fremkomme før betaling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/tjenester på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi er her for å hjelpe!

Alle varer er i utgangspunktet på lager. Ved bestilling før kl 12.00 blir varene pakket og sendt neste virkedag. Skulle vi allikevel være tom for en vare, kan det ta 1-5 dager før vi rekker å sende varen. Vi gir i så fall beskjed om dette pr epost til kunden, samt oppgir estimert leveringsdato. Varer som skal påføres logo vil trenge noen ekstra dager å sende i forhold til tidene ovenfor.

Vi sender varene med servicepakke fra Posten/Bring eller PostNord. Vi tilbyr gratis frakt på ordre på kr 1000 og oppover til alle kunder i Norge.

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.
Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Klarna, PayPal, Apple Pay eller Stripe, som er en av verdens største betalingsinnløsere for nettbutikker. Dette er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa, MasterCard/Eurocard og American Express. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Butikken eies av Proffhuset AS (org.nr 920 141 714).