Hele Norges nettbutikk

Om oss

Proffhuset AS står for kvalitet og samarbeider kun med de beste leverandørene, som Helly Hansen Workwear, Blåkläder, Granberg m.fl. Vi legger spesielt stor vekt på at produktene vi selger skal være tilpasset og godt egnet for nordisk klima og forhold. Alle våre produkter holder høy kvalitet og de fleste er sertifisert. Sikkerhet, funksjonalitet, komfort og kvalitet kombinert med et flott design er typisk for våre produkter. Perfekt for moderne fagfolk!

Savner du noe i butikken? Ta kontakt, så skal vi gjøre vårt ytterste for å ta det inn. Vi besvarer alle henvendelser raskt.

Proffhuset AS gjør det lettere for fagfolk! Hos oss kan du handle når du vil - 24 timer i døgnet. Vi har gunstige priser på våre produkter og tilbyr gratis frakt, uansett størrelse på bestillingen.

For firmaer har vi mulighet til å opprette individuelle firmaavtaler. Vi kan f.eks gi firmaets ansatte egne kontoer i butikken med tilgang til gitte produkter, kolleksjoner m.m. som firmaet på forhånd bestemmer. Ta kontakt, så setter vi dette opp sammen.

Følg gjerne med på vår blogg for tips og råd, samt annet bransjerelatert.

Proffer og private - alle er velkomne på www.proffhuset.com.

Proffhuset AS
Bogstadveien 27b
0355 Oslo 
post@proffhuset.com

+47 41861000