Hvorfor fremgangsrike bedrifter kjøper kvalitet

Det er en vanlig misforståelse at billigst er best, særlig når det kommer til arbeidsklær. Spesielt for bedrifter med større arbeidsstokker gir det klart størst mening å velge kvalitet fremfor kvantitet...

Spør store selskaper med hundrevis av ansatte som arbeider utendørs mesteparten av tiden i all slags vær. Svaret de gir deg er at det ut i fra et rent kostnadsperspektiv lønner seg å kjøpe kvalitetsarbeidsklær som passer til formålet, og det sparer dem penger i det lange løp.

- Å kjøpe billige arbeidsklær lønner seg ikke i lengden!

Det lønner seg ikke i lengden fordi du må bytte arbeidstøy oftere og totalkostnaden blir høyere sammenlignet med å kjøpe kvalitetsklær. 

Ta en titt på denne testen av Blåkläders beste arbeidsbukser X1900: 

 

Billige arbeidsklær mister fargen raskere, flekker fester seg lettere og klærne tåler mindre påkjenning før de går i stykker. Lavkvalitetsmerker tilbyr gjerne et mindre utvalg av størrelser også. Sømmer, knapper og glidelåser er gjerne det som ryker først på lavkvalitetsklær. Og da har vi kke ikke engang kommet inn på kvalitetsforskjellen det utgjør for de som skal arbeide i klærne...

Så hva er alternativet? Kjøp høy kvalitet! Gå for produkter som er sertifiserte for bruken. Arbeidsklær som er produsert av kvalitetsleverandører kommer også med en ordentlig garanti som dekker eventuelle feil.

Vi kjenner kvaliteten på våre arbeidsklær og leverandører, vi har sett deres produksjonsprosesser og vi har mange fornøyde kunder som kan bevise holdbarheten til klærne de har kjøpt fra oss.


Legg igjen en kommentar

Vi forbeholder oss retten til å godkjenne kommentarer før de publiseres