Hva er synlighetsklær og hvordan virker de

Klær med høy synlighet, også kjent som hi-vis, er et hvilket som helst klesplagg som skiller seg ut fra omgivelsene på grunn av sin reflektivitet, og er lett å se mot enhver normal bakgrunn på avstand.

Varsel-/synlighetsklær brukes i spesielt stor grad av nødtjenester, jernbane- og veiarbeidere, flyplassarbeidere eller andre steder hvor arbeidstakere er i nærheten av bevegelig utstyr og kjøretøy eller i mørke områder. Det kan til og med bidra til å redusere ulykkesfrekvensen for syklister også, med færre ulykker registrert for de som bærer hi-vis mot de som ikke gjør det.

Hi-visklær bruker en kombinasjon av fluoriserende materialer og reflekser og er designet for å reflektere lyset direkte tilbake til kilden.

Dette betyr at et kjøretøy som nærmer seg noen som har på seg hi-vis, kan se vedkommende på en langt større avstand enn om vedkommende har på seg klær av lignende farge, men som ikke er laget av hi-vismaterialer. Det du må huske på å spørre deg selv når du velger hi-vis utstyr er: er dette egnet for jobben? Og husk at hvis ditt arbeidssted endrer seg, må du sørge for at ditt hi-vis utstyr fortsatt samsvarer med helse- og sikkerhetsskravene til arbeidsstedet og oppgavene som skal utføres. 

- Alltid gå for kvalitet over pris! 

Gode kvalitetsarbeidsklær kan vare opptil fem ganger så lenge som vanlige klær vil, og alltid bidra til å overholde helse- og sikkerhetskravene for din spesielle oppgave. Proffhuset har meget godt utvalg av synlighetsklær fra markedets beste produsenter og som passer for hvilken som helst jobb i hvilket som helst vær. I tillegg hjelper vi deg gjerne med å trykke på logo dersom det er ønskelig.
Blåkläder hi-vis


Legg igjen en kommentar

Vi forbeholder oss retten til å godkjenne kommentarer før de publiseres